Industri nyheder

2024 Open vinder Xander Schauffele

2024-07-23

Tillykke til Xander Schauffele for at vinde 2024 Open Championship!

Albatross Sports er villig til at forsyne golfentusiaster over hele verden med golfudstyr af bedre kvalitet, bl.aGolf træ,Golf Wedge,Golf jern,Golfklub sætosv. nyd den lykke og sundhed, golf bringer til mennesker, og nyd konceptet med hårdt arbejde og fremskridt, som konkurrencesport bringer mennesker.

Den måde, Schauffele gik af banen på i de afsluttende stadier af British Open i søndags, bekræftede, at han i øjeblikket er den bedste spiller i verden med en fejlfri back-9-præstation og upåklagelig pres.

Schauffele blev den første spiller siden Brooks Koepka i 2018 til at vinde to majors på et år, efter at han fulgte op på sin gennembrudssejr ved PGA Championship i maj med British Open.

Schauffeles evne til at slutte i store turneringer har været stillet spørgsmålstegn ved i årevis, og denne gang sluttede han sig til Jack Nicklaus som de eneste spillere, der skød 65 eller lavere i sidste runde af et stort mesterskab flere gange.

Udover sine sejre sammensatte Schauffele også en historisk række af store turneringspræstationer i 2024. Med top-10 placeringer i alle fire begivenheder, mens han vandt to trofæer, slutter han sig til en eksklusiv klub, der kun har Woods (to gange), Tom Watson ( to gange), Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player og Spieth som spillere for at opnå sådan en bedrift.

Ikke alene ejer Schauffele disse to trofæer, han vil også deltage i OL 2024 i Paris som forsvarende guldvinder fra OL i Tokyo i 2020, mens han har rekorden for den længste række af på hinanden følgende nedskæringer (52) siden Tiger Woods' 142 lige. slutter sig til Woods (fire gange), Brooks Koepka, Jordan Spieth, Rory McIlroy og Padraig Harrington som de eneste spillere, der har vundet flere majors i samme sæson siden 2000.

Dette år har været et gennembrudsår for Schauffele, men det har også været et turbulent år. Med så mange flotte præstationer i majors, der manglede et trofæ, har der været en opfattelse af, at Schauffele måske er lidt for rolig og ikke indser, at fantastisk golf kræver store følelser. Hans tilbageslag i den tidlige sæson ved Players Championship (da han tøvede med en chance for at vinde på de sidste to huller) og Wells Fargo Championship (hvor hans et-skuds forspring fordampede til et underskud på syv skud efter ni huller, og han afsluttede en fjernt næst efter Rory McIlroy) forværrede kun den opfattelse.Der var også rapporter om, at Schauffele næsten blev fyret fra det amerikanske hold for at bede om løn, og en dårlig Ryder Cup-præstation (1-3-0) blev forværret. Alle har deres egen forklaring eller undskyldning. Men overordnet set forstærker det skammen, at Schauffele, så god han er, ikke kunne have præsteret bedre, da rampelyset var klarest.

"Nogle gange går tingene din vej, og nogle gange gør de ikke," sagde Schauffele om nogle tidligere snublen. "Men for det meste, alle de svære tab i fortiden, eller de øjeblikke, hvor jeg missede tidligt på back ni og drømte, var jeg i stand til at samle mig selv op i dag og sørge for, at det ikke skete."


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept